Kadın İhtilam Gusül

Bildir
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Bildir
İptal

Kadin Ihtilam Gusul

Hocam ben rüyamda bir şey gördüğümü hatırlamıyorum sabah kalktığımda 1 damla ıslaklık buluyorum çamaşırımda bu normal kadınlardan gelen akıntı mı yoksa meni mi anlayamadığım İÇİn sürekli gusül alıyorum, artık uyumak istemiyorum, akıntısı da çok olan biriyim. Bu durumda ne yapmalıyım. Peygamber Efendimizin elbisenizde ıslaklık görünce yıkanın hadisi de olunca sürekli duş alıyorum. Duş almazsam sanki hadisi inkar edeceğim düşüncesi geliyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

 

Kadınların günlük akıntısı ile kadın menisi arasında dağlar kadar fark vardır Bunu siz bir kadından öğrenip o şekilde hareket edeceksiniz
Meni lekesi daha fazla olur meni lekesi sarımsı olur Meni lekesi kötü kokar… günlük akıntıya benzemez vesvese yapıp kendinizi mahvetmeyin

 

BENZER KONULAR:

Answer ( 1 )

  1. komutan
    1
    2023-06-20T14:30:46+03:00

    Please briefly explain why you feel this answer should be reported.

    Bildir
    İptal

    Kadınlar da ihtilam olabilir ve ihtilam sonrasında gusül abdesti almaları gerekebilir. İhtilam, cinsel bir uyarılma veya rüya sonucunda kadının vajinal bölgeden meni benzeri bir sıvının çıkması durumudur. İhtilam olan bir kadın, cünüp hükmüne girer ve gusül abdesti alması gerekir.

    İhtilam sonrası gusül abdesti alırken aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

    Niyet etmek: İçten bir niyetle gusül abdestini almaya niyet edin.

    Bedeni temizlemek: Öncelikle vücudunuzun her tarafını suyla yıkayın. Bu, elleri, kolları, yüzü, boyun ve ayakları içerir.

    İntikal etmek: Ardından, suyu vajinal bölgeye sokmadan vajinanın dışını suyla yıkayın. Bu işlem sırasında ellerinizi kullanabilirsiniz.

    Gusül abdesti: Vajinal bölgenin dışını yıkadıktan sonra, gusül abdestinin diğer adımlarını takip ederek abdesti tamamlayın. Bu adımlar arasında ağza su almak, buruna su vermek, saçları ıslatmak, vücudu tamamen yıkamak ve ayakları yıkamak yer alır.

    Gusül abdestini tamamladıktan sonra, namaz kılabilir ve diğer ibadetleri yerine getirebilirsiniz.

    Ancak, ihtilamın meydana gelmesi ve gusül abdesti almanız gerektiği durumlarla ilgili kişisel şüpheleriniz varsa veya daha fazla bilgi almak isterseniz, yerel dini otoritelerden veya dinî bilginlerden danışmanlık almanız en iyisidir. Onlar, size konuyla ilgili daha detaylı ve uygun rehberlik sağlayabilirler.

    En iyi cevap

Cevapla