Paylaş
Kötü Alışkanlıklar İçin Muska
BildirQuestion
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Kötü Alışkanlıklar İçin Muska
Selamünaleyküm abiler annem bana muska yaptirtmis gizliden kötü aliskanlkklar ortam vs. Bundan dolayı ama öyle bir insan da değilim ortamım gayet temiz kötu aliskanlkklarim vardı bıraktım ama annemler beni hala pis biliyorlar para ilen muska yaptırdılar duzeliyim diye nerden baksan 2-3 aydır yastigimdaymis haberm yok benim dün gece bir rüya görmüş bir kadin anneme rüyasında oğlun o muskayi yastktan çıkarmış falan demiş sabah ben ise gittikten sonra yastığı kontrol etmiş muska ciddende yokmuş sonra beni aradı bende öyle öğrendim herseyi bana birsuru yemin ettirdi senmi çıkardın vs. Büyük yeminler ettim bende cidden ben cikartmadim.dedim.gercektende ben cikarmadim neden böyle bir durum olmuştur sizce şimdiden teşekkür ederim Allah razı olsun..
Ve aleykumusselam ve rahmetullah
Kötü alışkanlıklardan muska ile kurtulmak mümkün değildir. Muskalari bir kurtarıcı gibi girenlerin çoğu cahil insanlardır
Söz ettiğiniz kadın ya kendi haberi var çıkarmış yada cinleri var haber vermişler
BENZER KONULAR:
- Yatak odasında Muska bulmak
- Üzerinde Muska varken mast yapmak günah mı?
- Yastığımın içinde Muska büyü buldum
- Muska Dua
- Boy Hamaylısı Olarak Bilinen Muska
- Tümünü görüntüle.
Answer ( 1 )
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
İslam’da muska veya tılsımları korunmak veya kötü alışkanlıklarla mücadele etmek için kullanma kavramı desteklenmez veya teşvik edilmez. İslam, çareler ve çözümler ararken yalnızca Allah’a (Tanrı) ve O’nun rehberliğine güvenilmesi gerektiğini öğretir.
Peygamber Efendimiz (s.a.v.), kötü alışkanlıklar veya manevi rahatsızlıklarla uğraşırken dua, dua ve içten tövbe ile Allah’tan yardım ve hidayet dilemenin önemini vurgulamıştır. İslam, müminleri Allah’a yönelmeyi, af dilemeyi, nefsine hakim olmaya, ilim öğrenmeye ve güzel huylar edinmeye çalışarak kendini geliştirmeye teşvik eder.
Muska veya tılsım kullanmak, doğuştan gelen güce sahip nesnelere bir tür hurafe veya inanç olarak kabul edilir. İslam, Allah’a şirk koşmayı, nesnelere güç ve etki atfetmeyi, Allah’ın birliği inancıyla çeliştiği için kesinlikle yasaklar.
Bunun yerine İslam, samimi tövbe, düzenli dua, Kuran okuma ve ibadetlerle meşgul olma yoluyla manevi çareler aramayı teşvik eder. Belirli sorunlar veya alışkanlıklarla uğraşırken bilgili akademisyenlerden, akıl hocalarından veya profesyonellerden bilgi, rehberlik ve destek almanız da önerilir.
Müslümanlar, İslam’ın öğretilerine dayanarak inançlarına güvenmeye, Allah’a yakınlaşmaya ve nefs disiplini, Allah’tan bağışlanma dileme ve kişisel gelişim için çabalama yoluyla kötü alışkanlıkları yenmek için bilinçli çaba göstermeye teşvik edilir.